Kiwisorbet med dadler og lakridsrod

Kiwi er for mig normalt en lidt for syrlig affære, til at være en behagelig, dominerende ingrediens i en opskrift. Men med denne kiwisorbet går det an! Søde, bløde dadler og den milde smag af lakridsrod komplimenterer kiwiens syrlighed utrolig godt, ren synergi!

Kiwisorbet2

Ingredienser, til to portioner

200 g frossen kiwi (4 stk) (skåret i små stykker før frysning)
100 g dadler
0,5-1 tsk lakridsrodspulver
0,5 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

Skil kiwistykkerne fra hinanden og put dem i en food processer. Kør dem med dadler, og blend til en ensartet sorbet. Smag til med lakridsrod og vaniljepulver og top den med dit yndlings drys. Her kokosflager og dehydreret boghvede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

9 − 9 =