Koldskål uden laktose og komælk

Jeg har cravet hjemmelavet koldskål hele sommeren! Og faktisk i flere år. Og endelig, nu lidt sent på året dog, er det lykkes mig at få lavet en variant uden komælksprodukter. Hurray! Som prikken over i’et, er kammerjunkerne også hjemmelavede og endda med fuldkorn og uden gluten. Dem finder du her.

 

Koldskål

 

Ingredienser til 2 personer

2 pasteuriserede æggeblommer (ca. 30 g)
3 spsk kokossukker
0,5 tsk vaniljepulver
0,5 l havremælk
1 dl neutral soyayoghurt
2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Pisk æggeblommerne luftige, ca. 30 sekunder. Pisk med kokossukker og vaniljepulver til sukkeret er opløst. Rør med yoghurt og tilsæt havremælk. Smag til med citron.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

nine + four =