Nøddetopping med tamari og krydderier

En god kompagnon! Denne nøddetopping giver et passende salt og krydret twist til nærmest enhver ret. Når du laver den, skal den være lige på grænsen til at være for salt i sig selv. Så går den perfekt som topping til dine retter. Jeg bruger den især på supper og salater, på bagte, søde kartofler (her), i wraps (her) eller på forretter sammen med min gulerodspesto (her).

 

nøddedrys med tamari

 

INGREDIENSER
Til 10 portioner/spiseskeer a 5 g // 50 g // 1 dl

1 dl/45 g pekannødder
0,5-1 spsk. tamari eller glutenfri soyasauce
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander

 

FREMGANGSMÅDE

Blend alle ingredienser i en food processer. Skrab siderne ned undervejs, hvis det bliver nødvendigt.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/foodandfairies.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

5 − 4 =