Sandwichspread med gule beder og pekannødder

Dette smørrepålæg har en skøn mild smag af rødbede, som underbygges med en let krydret kant fra pekannødder og umami fra gærflager. Smagen afrundes med både syrlige og søde toner. Jeg elsker den milde smag, og synes derfor at spreaden er pålæg nok i sig selv. Det syrlige og søde gør den også velegnet som tilbehør til eller i en sandwich med fisk. Gule beder smørepålæg Ingredienser 200 g gule beder (uden skræl) 60 g pekannødder 4 spsk gærflager 3 spsk rapsolie (gerne koldpresset) 3-4 syltede drueagurker (ca. 80 g) 5 soltørrede abrikoser, snittet fint 1-2 spsk tamari eller glutenfri soyasauce en smule peber Fremgangsmåde Alle ingredienserne blendes i en food processor eller med en stavblender. Blend til en nogenlunde ensartet konsistens og smag til med peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

17 + fifteen =